Administratie/boekhouden voor de ZZP’er

Ook voor zzp’ers zijn er verplichtingen aan de administratie/ boekhouding. Vaak wordt hier gemakkelijk over gedacht. Helaas lopen veel zzp’ers nogal eens achter de feiten aan. Op voorhand uw administratie laten bijhouden is veel goedkoper, dan het achteraf corrigeren. Een goed advies is ook nooit verkeerd. U heeft het als zzp’er al druk genoeg. Er is te weinig tijd om ook nog van alle administratieve regelgeving op de hoogte te blijven.

Heldere administratie, korte lijnen, dat is belangrijk voor de ZZP’er

Wilt u ondernemen met een gerust hart. Richt u volledig op uw activiteiten en laat uw administratie/ boekhouding volledig verzorgen. Verdien geld met de werkzaamheden waar u goed in bent en investeer geen tijd in voor u onnodige werkzaamheden. Besteed uw administratie uit. Doen wat moet, uitbesteden wat kan.

Wilt u meer weten?  Bel voor een vrijblijvende afspraak 06-50448100 of vul het contact formulier in.

SIMPEL EN GEEN
VERBORGEN KOSTEN

We houden uw boekhouding overzichtelijk en uw administratiekosten helder.

ERVARING KLANT:

Ik ben blij dat ik bij Kees Koekkoek Administratie & Advies te Meerkerk ben gekomen. Door zijn persoonlijke aanpak en adviezen, is dit voor mij een zorg minder en heb ik mijn handen vrij voor mijn eigen bedrijf. Hij heeft een heldere kijk en begrijpt de ondernemer.

Patrick Havelaar
www.havelaarelectro.nl

BELASTINGAANGIFTE

Heeft u er genoeg van steeds maar weer te worstelen met uw belastingaangifte.
Wilt u minder kopzorgen en meer tijd?
Vul dan nu het contactformulier in.